2021-10-17
今日去咗太子揾食 就嚟咗地铁站附近嘅一间Cafe😗 门口有个餐牌写住有石烧牛食 而且价钱唔贵 所以就吸引到我哋嚟呢度食个Tea🤓 由于女朋友唔系太肚饿 所以我哋嗌左一个餐 加一份小食😚 份量都几足够 食完都捧住个肚走🤰🏼石烧美国顶级谷饲牛肩胛肉眼扒 只系$78就有200g 牛肉 加多$30就有埋个餐 沙律 餐汤 甜品 同埋饮品☕️ 沙律嘅芝麻酱都几多 餐汤就有啲南瓜蓉 石烧肉好快就嚟啦 真系听到啲煎牛扒嘅嗞嗞声都好开心🥳 牛扒都几大块 我由得块扒煎咗一阵先食 keep住都闻到煎肉嘅香味😚 牛扒食落口都几多肉汁 唔算太韧 不过食石烧肉要小心弹油 著浅色衫嘅朋友要留意水牛城鸡翼 鸡翼每只都好大 面头嘅炸衣都几脆 不过略嫌个酱汁有啲太多 会太重口味😗Chocolate@Paradise 系石烧肉套餐加$15嘅特饮 饮品上面嘅朱古力雪糕有好浓郁嘅朱古力味☺️呢间餐厅嘅食物食物质素都可以接受 喺度叹返个下午茶都唔错嘅👍🏻