2021-02-21
乐林小锅米线(鲗鱼涌)💛••••••••••••••••••••••••••••••✄( •8• )✄( •8• )✄( •8• )✄( •8• )••••••••••••••••••••••••••••••♥️餐点:•小锅米线 配 肥牛 香茅猪扒 鸡翼 (小辣)加热柠茶 $48•小锅米线 配 炸酱 鸡扒 鸭胸(小辣)加热奶茶$48••••••••••••••••••••••••••••••♥️食评:黄嘅米线选择唔多,今次专诚去鲗鱼涌试吓呢间乐林米线!小店好有人情味~除咗米线仲有啲饭/汤饭食,米线味道ok,但可以咁啱去𠮶边先试~haha小锅米线系酸辣汤汤底,另外仲有捞米线同蕃茄浓汤拣。今次食酸辣小辣,建议大家要叫小辣或以上!因为小辣无乜辣味🤣🤣(平时谭仔食三小!)𩠌方面,小店系自己剔纸拣𩠌,食几多个𩠌自己拣~每个𩠌$6-$11,鸡扒猪扒都大大块😳几抵食!炸酱同平时谭仔食嘅味道好唔同,好重茄汁味🤣我就比较钟意谭仔嘅~其他𩠌味道正常!••••••••••••••••••••••••••••••♥️特色:要揾黄嘅米线真系唔多,钟意食米线嘅大家可以试吓~唔洗次次食谭仔/三哥了!•••••••••••
♥️餐点:
•小锅米线 配 炸酱 鸡扒 鸭胸(小辣)加热奶茶$48
♥️食评:
♥️小提示:叫够三个𩠌/下午茶时段送热饮!😚呢点我几钟意!
♥️兔兔的话:呢间米线店好抵食!都唔算难揾!见食嘅都似系街坊,不过见到网上面有人话唔卫生,希望餐厅可以改善一下啦。