2018-10-24 912 浏览
中环区食左咁多间日本料理,我觉得呢间系最抵同最好食既,中午系由餐牌二十几样野中拣3款,包括有迷你丼,寿司,卷物,小吃,烧物都有,一定拣到岩自己既野食我个人好贪心,好钟意食鱼生,所以就拣左3个都系丼既,其实个饭份量都唔细,食完会劲劲劲饱架推介~半烧三文鱼饭我每次黎都必点既,个三文鱼超厚切,再加左d 酱油,外熟内生,超级好食,要encore 再encore另外两个系油甘鱼饭同辣味帆立贝饭,佢d 刺身全部都好新鲜,鲜甜,又好厚切,所以大家都好钟意再黎除左三样野之外,每人都会有个面豉汤同雪糕,佢d 雪糕唔知系咪自制,每次都唔同口味,但都好好味,有见过芝麻,樱花,紫薯,栗子,绿茶 等等,每次都好期待今次有咩口味拣架😋p.s. 想食记得book 位,佢好多人架

推介~半烧三文鱼饭

p.s. 想食记得book 位,佢好多人架