2023-02-02
见到呢间新开就黎试下 叫左两个set A✨肉碎生菜包 + 纽西兰牛肉片 + 牛丸船面 + 泰式奶茶 $128前菜拣左生菜包 有两块生菜同相对应嘅肉碎 几香啲香料味 辣度又啱啱好👍👍 好味船面拣左蛋面 面条质感都ok 但牛肉就得一块 好似少左啲 不过都香牛肉味 几好食嘅 👍👍牛丸就有3粒汤底猪血 肉桂 八角咁煮12 个钟所以都几香浓😋😋😋泰式奶茶够浓够滑但又唔会话超甜 好饮👍✨泰式虾饺+泰式椰子鸡汤河粉+滴漏咖啡 $128泰式虾饺几特别 酸酸辣辣咁 虾都爽嘅椰子鸡汤河唔觉有椰味 个汤反而有少少似冬荫公𠮶啲味咁🤔 鸡嘅份量超多!河粉唔似平时啲河粉 似金边粉多啲总括黎讲都唔错 套餐就可以试多个前菜 又有野饮 都几抵👍 个人觉得船面个餐好食啲 环境舒适 仲要唔收+1 添!味道❤️❤️❤️❤️抵食❤️❤️❤️💔服务❤️❤️❤️💔环境❤️❤️❤️💔💰午餐人均$128 (唔收+1)
见到呢间新开就黎试下 叫左两个set A
味道❤️❤️❤️❤️
抵食❤️❤️❤️💔
服务❤️❤️❤️💔
环境❤️❤️❤️💔
💰午餐人均$128 (唔收+1)