餐厅: 十分‧順利站
资讯:

2023-06-18 217 浏览
平时间吾中都会黎顺利邨,今日午餐时间系3楼平台睇下有咩食,就见到呢间新开台式料理,铺位好大,所以座位坐得好松动,干净企理,仲有好多猫猫🐱装饰,几得意。蚵仔卤肉蛋饭$48 价钱超级亲民!街坊价😁无论系𩠌定系饭,份量都好多,好大碗。卤肉有4大旧,半肥瘦刚刚好,油脂几香,吾会好咸,几岩我😋蚵仔粒粒都好饱满肥嘟嘟👍🏻面头仲有芫茜,花生,炸黄豆,咸咸香香,𩠌饭一流。麻麻地辣青瓜木耳$20(小)小份都相当大碗!手拍青瓜切得大大件,吸晒麻辣汁,好爽口😋真系好食。木耳都相当吾错,都好有咬口。盐酥鸡球$38呢个超级好食😍!呢个同出面的盐酥鸡吾同,盐酥味冇咁重,所以食完吾会好颈渴。即叫即炸,最西利系入面的鸡肉炸完仲系粉嫩😍一d都吾干😋份量仲好多,有成十几旧😂杨枝甘露$28(跟餐减$10)几清甜,大大樽饮晒都吾漏。西米有好多,但碌柚就偏少,如果多番d会更有口感。总括来说,呢间餐厅抵食夹大件😋益街坊。店主都好亲切有礼,会再黎👍🏻

蚵仔卤肉蛋饭$48

麻麻地辣青瓜木耳$20(小)

盐酥鸡球$38

杨枝甘露$28(跟餐减$10)

2023-06-18
午餐