2024-10-04
Pizza monster 每日都有优惠呀原来!!路过先知😂好抵呙!今日星期三就系堂食套餐8折😱抵食呀我地2个人食个4人餐都系每人唔洗$150😂😂😂千岛海鲜大批厚批!好多蚬肉磨菇虾肉蟹柳菠萝鱿鱼😍好足料好colourful!!卖相吸引!芝士味唔算浓,所以感觉唔会好油腻!明显系人手切割,所以每块有大有小,啱哂有时想留翻大块俾人食嘅我😂(可以食多啲其他野)法式蒜蓉包有6块!仲要砌到好靓好有美感👍🏼👍🏼超脆口,又唔会热气,蒜蓉味唔会太重,唔怕口臭了😂招牌炸鸡(4件)炸粉唔厚仲好脆添👍🏼略略觉得鸡好似咸咗小小,否则都真系好高质啦!!有鸡髀㗎☺️意大利海鲜焗阔条面本身系焗饭,不过原来有得拣意大利粉/阔条面 😍梗系阔条面啦!!好好食🤤又系超多配料呀~~睇番同pizza好似😂😂笑死!!即焗热辣辣🤤餐汤系好似罗宋汤咁!辣辣地,好多菜系入面,有薯仔,椰菜,西芹,蕃茄!有心机呀🤭
千岛海鲜大批
法式蒜蓉包
招牌炸鸡(4件)
意大利海鲜焗阔条面