餐厅: 意蠔屋 (千禧閣)
资讯:

2021-04-27 1460 浏览
男友今日带左我去试呢间佢成日都会翻食既街坊小店,主打焗饭意粉同埋蚝。.晚餐跟餐有红白汤送,红汤落足料去煲,有好多蔬菜红萝卜,味道够酸够浓,亦饮到有牛肉味。✨芝士焗珍珠蚝蟹棒阔条面阔条面烟韧有咬口而且份量都几多,白汁同芝士铺得好满,所以绝对唔怕食到最尾唔够汁会无味。蟹棒同埋蚝既质素不过不失。另外仲叫左一份焗千层面,是即叫即焗的,上枱时仲喺热辣辣。面层芝士焗到好香,入面有几只爽口弹牙既虾仁,味道唔错。✨芝士焗蚝焗蚝大大只,焗完都仲好juicy 又啖啖肉,面头既芝士份量多到漏,味道唔错。不足地方喺餐厅座位少同埋偏窄,所以见唔少街坊都喺帮衬买外卖,拎返屋企慢慢食。

✨芝士焗珍珠蚝蟹棒阔条面

✨芝士焗蚝