2019-05-30 279 浏览
一班好耐冇见嘅朋友想聚一聚,约油麻地就比较就脚。见到新开左间食西餐厅,我地就入去食!入到去地方几大几阔落,位都几多,坐得都几舒服,好啱一班朋友坐低一边倾计一边食午餐。👍🏻👍🏻呢间餐厅嘅午餐都好抵食$50$60就食到一个扒餐,牛扒鸡扒猪扒鱼扒任君选择👻👻仲有奉送餐汤餐包同饮品真系好抵食㗎👍🏻👍🏻有美式香草鸡扒配上蒜蓉汁意粉,成个汁非常入味又香,鸡扒都煎得好脆,配上煮得好好味嘅菜健康又好味🤩🤩纽西兰牛肉眼扒配上薯菜,朋友都系叫咗蒜蓉汁成个味都好match,牛扒都好有肉汁好好味嘅事呀👍🏻纽西兰牛肉眼扒都可以配上蜜糖芥茉沙律,肉同蔬菜match埋一齐唔会觉得太油,个芥茉酱同啲牛扒都好match😇😇

仲有奉送餐汤餐包同饮品真系好抵食㗎👍🏻👍🏻