2018-10-15 59 浏览
今晚约左老友喺荔枝角附近食饭,我记得早排去咗一间西餐厅食锯扒感觉都不错,就约咗老友食多次!开头入去坐的时候也没太多客人,到了差不多晚饭时间人客数量开始占多,好彩早到一步。重量级-爵士西冷牛扒 $88,叫左西冷牛扒餐 有野饮 有沙律又有餐汤 好鬼饱 个肉质算嫩 因为5成熟 唔会太干同太「鞋」正😋👍🏻沙律味道也不错,用上新鲜的蔬菜感觉清新。海龙王汤味道浓郁,份量虽然不算很多,但是也有一点饱的感觉!奶盖绿茶跟餐加 $9绿茶很好喝 这个偏清新一点 茶味清香 同奶盖一齐饮👍🏻♥️奶盖很滑,而且唔会好腻👍🏻爱尔兰疯狂辣茄肉丸 $24肉丸口感不错,有少许微辣,感觉好开胃!份量得五粒,感觉不足够!石板朱古力芝士蛋糕 $24食落有好香好浓朱古力! 几好味!全个芝士蛋糕都被朱古力包围著,爱朱古力人士会like! 呢个蛋糕适合唔食得甜既朋友仔!雪糕丼 $16我本身系个绿茶控,饭后甜品当然要黎个抺茶雪榚先满足啦! 雪榚食落好滑,抹茶味道十分香浓,而且软雪糕本身够涷够挺身, 唔会好快溶,正啊!

奶盖绿茶跟餐加 $9

爱尔兰疯狂辣茄肉丸 $24