2025-02-03 75 浏览
.⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯新年系时候要布置屋企,我自己就最钟意去花墟买返啲花返屋企。选择真系太多,呢个买完嘅时候都已经晚上八点,于是乎喺附近揾吓嘢食。见到有间东南亚菜主打$399二人餐,咁嘅价钱完全唔使考虑就入去试吓。原来二人餐已经包括咗前菜、小食、两个主食同埋两杯饮品。前菜泰式生菜包佢哋嘅肉碎够晒火候,每一啖仲有香辣嘅后劲,最适合同生菜中和一下。泰式香茅鸡翼|炸泰式鱼饼|香叶鸡|马拉盏炒菜小食方面已经包含咗四款,泰式鱼饼口感弹牙又香脆,而香叶鸡多肉汁又有清香。主食方面我就试咗香茅猪扒饭和马拉盏炒饭,香脆嘅猪扒同埋够晒镬气嘅炒饭,我自己觉得都唔错。饮品我就试咗特别啲,玫瑰花花蜜和桂花花蜜。二人餐已经食得好饱,性价比真系好高。如果唔想错过其他好介绍,记得follow我呀😘多谢大家!!!你嘅支持就系我嘅动力!记得点赞❤️ ⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯Micro Pho Asian Cuisine (旺角)旺角花园街232-242号礼贤大厦地下J号舖 ⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯

前菜
泰式生菜包

泰式香茅鸡翼|炸泰式鱼饼|香叶鸡|马拉盏炒菜

你嘅支持就系我嘅动力!记得点赞❤️

⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯

Micro Pho Asian Cuisine (旺角)
旺角花园街232-242号礼贤大厦地下J号舖