2019-09-28 35 浏览
系观塘返工 同事都话黎间粥底火锅好好食叫我一定要黎试下 所以就约埋几个同事去试下 餐厅早市同午市系一间冰室 去再晚上摇身一变就系粥底海鲜火锅 餐厅好企理 墙上面都系一d好有香港特色既图同街景 店员服务仲好好龙虾餐(每位) $288海蟹餐(每位) $248(美味指数: 😋😋😋😋😋)上左火锅底之后 店员随即上埋南瓜芋头栗米粒 店员话如果想个溶晒落粥底就依家落 如果想食到颗粒感就食晒海鲜再落冰镇新鲜鲍鱼好入味 好弹牙 完全唔需要点麻酱除左大大只既龙虾同海蟹之外 另外海鲜有7款 包括圣子皇 贵妃蚌 多宝鱼 黄金蚬 海虾 时令贝 款款都好新鲜 龙虾海蟹好大只好多膏 黄金蚬圣子皇好鲜甜 贵妃蚌海虾爽口弹牙 多宝鱼好嫩滑安格斯牛肩肉 - 好高质既肥牛 油花好均匀仲有8款火锅配料最后加埋个稀饭煮个粥底 粥底吸收晒d精华好鲜甜入味(5分为最高)整体食物质素: 性价比:推荐指数:

龙虾餐(每位) $288
海蟹餐(每位) $248
(美味指数: 😋😋😋😋😋)

冰镇新鲜鲍鱼
好入味 好弹牙 完全唔需要点麻酱