2022-04-26
味道😋😋😋😋环境😋😋😋😋服务😋😋😋😋😋卫生😋😋😋😋抵食😋😋😋😋又放假,系时候去觅食!依排成日出左九龙食野,所以决定去返新界区揾野食。今次揾到间西餐厅座落于火炭骏景广场,我都系第一次去依达地方,系火炭站行过去都系大约5至7分钟,非常方便!lunch set 的价钱同其他西餐厅比算系较抵今次我就叫左个lunch set hugo特色意粉、香煎鹅肝多士同青柠梳打1.hugo特色扁意粉$88+特饮$10lunch set包左餐汤/沙律、多士同餐饮餐汤做得唔错,稀杰度几好,味道岩岩好多士焗得脆口,牛油味够香但又唔会好油腻,食完都想再食多个😋hugo特色扁意粉用上唔同嘅蔬菜,有菇类、翠肉瓜、红萝卜、西兰花、豆角等加埋茄酱去煮,食落味道唔算浓,唔会遮左蔬菜味道,时间火喉控制得几好,冇煮过龙!意粉唔会软晒岩岩好,蔬菜食落爽口,值得一赞。2.香煎鹅肝多士$88我个人最怕d鹅肝太肥,煎完出黎会好油同一pat野咁,但依到鹅肝几正,唔算话好肥,切出黎厚薄度岩岩好,煎到外面香脆,入面嫰,唔会一pat野,正!加上焗得脆口嘅多士,简直一流!跟碟上嘅沙律配上少少胡麻酱同少少黑醋酱,非常之清爽美味总括黎讲,价钱黎讲
环境😋😋😋😋
服务😋😋😋😋😋
卫生😋😋😋😋
抵食😋😋😋😋
lunch set 的价钱同其他西餐厅比算系较抵
1.hugo特色扁意粉$88+特饮$10
lunch set包左餐汤/沙律、多士同餐饮
餐汤做得唔错,稀杰度几好,味道岩岩好
多士焗得脆口,牛油味够香但又唔会好油腻,食完都想再食多个😋
hugo特色扁意粉
2.香煎鹅肝多士$88
总括黎讲,价钱黎讲唔算贵,而食物质素都好好,可以再次返食😋