2022-01-29 138 浏览
呢间系荃湾嘅小店出品质素🤩超水准而且CP值💰十分高!特别系我哋呢次🤤食嘅孖宝套餐B:🍲煲仔🦀蟹粥拼🌿药膳🐓鸡汤米线🍜只系$145,真系好味😋又抵食!🍲煲仔🦀蟹粥上枱嘅时候仲滚紧🤩,十分之香🤤。入面有成大只水蟹🦀,所以成煲粥劲🥰鲜甜。啲粥🥣好绵滑,只水蟹🦀都几多膏🤤,捞匀啲粥一齐食劲甘香好味😋!药膳🐓鸡汤配米线🍜份量十足🤩,一上枱就散发出浓烈嘅药材香味🤤。佢入面有好多药材🥰,劲足料👍,系我食过数一数二浓药材味嘅药膳🐓鸡汤🤤。个汤质感十分之☺️浓郁,仲有少少🤏黏口,🐔鸡肉嫩滑米线🍜Q弹,水准之作😋!餐厅🥢推介我哋加只乳鸽🐦,又几有惊喜🤩。乳鸽🐦好香,个皮劲😍松化,味道咸香十足🤤。肉质好鲜嫩多汁🤤,质素好过好多大酒楼嘅出品,绝对值得一试😋,佢仲跟咗少少🤏香辣腌菜脯做伴菜,配粥食啱晒👍

🍲煲仔🦀蟹粥上枱嘅时候仲滚紧🤩,十分之香🤤。

入面有成大只水蟹🦀,所以成煲粥劲🥰鲜甜。

餐厅🥢推介我哋加只乳鸽🐦,又几有惊喜🤩。

乳鸽🐦好香,个皮劲😍松化,味道咸香十足🤤。

午餐
  • 孖宝套餐