2024-04-05
呢度嘅嘢食味道啱我口味~同埋足料🍲小食拼盘(1~2人份量)呢个小食拼盘非常丰富🥰入面有蔗虾、炸虾饼、鱼饼、香叶包鸡🥰蔗虾系炸得香脆嘅虾肉卷,每一口都带有虾嘅鲜甜味道同埋蔗嘅香甜味😛炸虾饼系外层酥脆,入面有嘅虾肉馅料鲜美多汁😍带有一种浓郁嘅海鲜香气🥰鱼饼系炸得金黄酥脆嘅鱼肉饼💘肉质鲜嫩😎带有鱼嘅鲜味同炸至香脆嘅口感😚香叶包鸡系用香叶包裹著嫩滑多汁嘅鸡肉🥹入口之后散发出一种香气四溢嘅味道🤣🍛A5熊本黑毛和牛汉堡咖喱蛋饭A5熊本黑毛和牛汉堡咖喱蛋饭嘅味道真系好浓郁🥰和牛汉堡肉质鲜嫩多汁🥹每一口都带有浓郁嘅牛肉香气🙆🏻♀️汉堡肉配上咖喱酱汁,味道丰富而浓郁,带有一种微辣的香气,令人胃口大开😝蛋饭入面嘅米饭松软香浓,蛋汁渗透其中😋增添了一层滑嫩的口感😉🧆炸猪颈肉佢有一种炸至金黄酥脆嘅外层,每一口咬落去都发出「嘎嘣」嘅声音🤣猪颈肉本身肉质丰腴😇入口之后肉汁丰富,带有猪肉嘅浓郁香气😆炸猪颈肉嘅口感松脆,肉质又咬劲,咬落去令人愉悦🥹🥠味醂鱼干味醂鱼干有一种浓郁嘅鱼香味🥰带有一丝丝的甜味同埋醇厚嘅酱汁味😍鱼干本身系经过味醂腌制,因此肉质鲜嫩多汁,入口即化😌味醂鱼干嘅香气散发出来,令人垂涎欲滴🥹佢可以作为
🍲小食拼盘(1~2人份量)
呢个小食拼盘非常丰富🥰入面有蔗虾、
🍛A5熊本黑毛和牛汉堡咖喱蛋饭
🧆炸猪颈肉
🥠味醂鱼干
味醂鱼干有一种浓郁嘅鱼香味🥰带有一丝丝的甜味同埋醇厚嘅酱汁味😍鱼干本身系经过味醂腌制,因此肉质鲜嫩多汁,入口即化😌味醂鱼干嘅香气散发出来,令人垂涎欲滴🥹佢可以作为小食或者配料,增添菜肴嘅风味🤣
🍹落霞(碟豆花+梳打+士多啤利酱)
碟豆花入面嘅豆花嫩滑爽口,带有一种淡淡嘅豆香味🥹加上梳打饮品,口感气泡爽脆,令味蕾感到清爽🥰士多啤利酱则带有甜味同士多啤梨嘅鲜香☺️增添了一层果香的迷人风味😎
总括而言,呢间越南菜都真系好抵食好推荐比大家🙆🏻♀️嚟食个下午茶份量都好足够😉等我下次再嚟试吓佢其他小食☺️