2020-06-05 24 浏览
📌 Burgerman~深水埗今次嚟到深水埗好出名嘅汉堡包店,一出地铁站行五分钟就到!一入到去见到一面小小嘅连侬墙💛不过小店位置好细,得两张枱🙈如果入边满座就要喺出边高枱企喺度食啦🤣汉堡包最平六十几蚊有交易,好抵食,绝对系良心价❤️店内都有消毒酒精同手套提供,好贴心😆1️⃣ 至尊汉堡 $88 + combo set $20一上枱就有震撼嘅感觉,真系好足料呀!有两层安格斯牛嘅汉堡扒😍好重牛肉味🐮再加埋芝士、洋葱、煎蛋,烟肉嘅咸香同清香蕃茄生菜,真系好丰富😋汉堡好厚,一啖真系食唔晒😂好juicy‼️另外可加$20 拣薯条/薯格/沙津+气水👍🏻今次拣左薯格,炸得好脆同份量好多!💡总括而言,呢间小店嘅汉堡真系几高质,性价比好高🤩feel到系用心制作,会想再encore💛#hkhungryfoodie深水埗#hkhungryfoodie美式#hkhungryfoodie汉堡包✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨整体味道😋: 7/10性价比💵: 8/10回头率😍: 7.5/10推荐指数👍🏻: 7/10—————————————————————🍴: Burgerman 📍
📌 Burgerman~深水埗

店内都有消毒酒精同手套提供,好贴心😆

1️⃣ 至尊汉堡 $88 + combo set $20

推荐指数👍🏻: 7/10
—————————————————————
🍴: Burgerman
📍: 深水埗钦州街65-71号地下
🔍: 11:00-22:00 (Mon-Sun)