2021-01-17 31 浏览
天气冻冻地❄️食返碗香港地特色既车仔面 一般都会有好多𩠌既选择 可以自己拣自己中意食既𩠌 阿四车仔面仲多选择 除左车仔面之外 仲有常餐同饭食👍🏻❄️❄️❄️❄️❄️❄️佢系豉油街 行完波鞋街就可以去医下肚 餐厅门面都几大 枱同枱之间有一定距离 枱既大细又好足够 叫好多野食都得 坐得好舒服 👍🏻❄️❄️❄️❄️❄️❄️叫左两碗面 两杯餐饮 一个油菜同小食 饱到就快碌出门口❄️❄️❄️❄️❄️❄️河粉 腩汁 猪大肠 萝卜 温泉蛋 冬菇 腩汁油生菜🤤🤤猪大肠唔系好多餐厅会处理得好 呢间佢会清洗得干净 仲会用卤水卤到大肠入哂卤汁既味道 👍🏻冬菇 一定要嗌 好少车仔面会用厚肉大花菇 仲要炆得好腍同入味 好有冬菇既香味😆食哂肉又唔系咁好 所以就嗌多左个萝卜同油菜去平衡下👍🏻❄️❄️❄️❄️❄️❄️幼面 辣汁 鱿鱼 鸡肾 麻辣牛柏叶如果食得辣既可以叫辣汁 睇你自己可以食到几辣 车仔面配埋个辣汁去食好过瘾🤤🤤再配埋咖哩鱿鱼同麻辣柏叶 食到个咀会好热辣辣 特别系呢到个牛柏叶 个辣味好正宗 食得出有唔同既香料整成👍🏻❄️❄️❄️❄️❄️❄️冻柠茶 红荳冰 红荳冰 虽然天气好冻 但系都阻唔到我饮返杯有香港特色既红荳冰 正👍🏻

叫左两碗面 两杯餐饮 一个油菜同小食 饱到就快碌出门口

河粉 腩汁 猪大肠 萝卜 温泉蛋 冬菇 腩汁油生菜🤤🤤