2022-01-22
虽然呢间餐厅好似已经有几十年历史,但佢周围嘅环境都系好干净企理,一边系一排卡位一边系几张圆枱,好多位之余又唔会好多人好逼。入去嘅时候真系有少少吓亲,因为系冇人招呼嘅,点嘢食都系行入啲有个小厨房之类同佢哋讲。佢嘅便利就系可以即点即整即有,当然都要即刻俾钱。佢有好多嘅𩠌菜可以配搭底面$14加底要加$4,𩠌菜最贵嘅几款都系$15蚊。个人认为两款𩠌就已经够食。我就点咗油面+豆腐卜+鱼皮饺,印象中有几款酱汁但系我净系记得腩汁咖喱汁,我系加晒所有酱汁嘅。唔会太辣同埋𩠌菜方面都几多几足料。张相睇到鱼皮饺好似唔系好多但其实只系佢沉咗底😂😂😂虽然冇学生优惠,但系一碗$30足料、即点即有嘅车仔面都已经物超所值。三十蚊系普通茶餐厅或者早晨先有嘅价钱,但其实好多已经开始加价去到35/40等等,因此本人真系好推荐大家可以试下呢间威威小食,肚饿嘅时候可以即刻食到唔使再等十分钟喇!