2021-09-06 944 浏览
米线控既我,最爱食酸酸辣辣既米线😋😋,呢间集团式既米线阵,平时好少食,因为成日觉得有更好选择😊。不过今日因为买左大家乐coupon ,当中附送左米线阵coupon ,食够$100可以减$20 ,所以就试下order 两人餐。两人餐 $138 好多选择,分别可以叫两碗两𩠌米线,加$可以要其他汤底。仲有一款小食,一个冬菇萝卜,两杯野饮。好丰富😋😋😋。我当然要左酸辣汤底+猪软骨同牛肚,汤底够酸😊,不过唔够香,但都好惹味。米线偏淋,牛肚唔错,爽口又唔 韧,猪软骨就一般😅,鞋左少少。鸡翼云吞蕃茄汤米线,蕃茄汤几好味,酸酸甜甜同米线好夹😋,D𩠌就正常无咩特别。指定既 冬菇萝卜,冬菇够入味,萝卜就硬左D。有几款小食可以选择,我地拣左京酱鸡球,个汁好味,好似咕噜肉𠮶个汁,不过鸡球炸得有D硬,差D咬烂D牙😂😂。埋单减左coupon $127,真系平到笑😉。总括味道系唔错既,不过有D食物煮得过火,令到硬左。但有咁多选择又咁多野食,真系好满足😍。

两人餐 $138

指定既 冬菇萝卜,冬菇够入味,萝卜就硬左D。

埋单减左coupon $127,真系平到笑😉。
2021-09-05
用餐优惠