2022-02-24
😋味道:8.5/10 🗣服务:8/10🏡环境:8/10🤩特色:7/10💵人均:$200-300💰性价比:8.5/10👍🏻推荐度:8.2/10.🐼平时好少食烧肉 因为觉得好单一净系得肉 但呢间烧肉真系有好多选择🤩净系烧都有牛羊鸡猪海鲜😆仲有好多唔同嘅熟食 啱晒为食口痕嘅我😙另外饮品同酱汁都系自己任攞 而且呢度嘅服务都好好 店员好helpful👍🏻环境都好阔落 坐得舒服 气氛都好有韩式风味~食物质素偏高 仲有咁多款嘢食任食 价钱算好合理 推荐如果大家想食烧肉都可以考虑喔🤤由于疫情关系而家转左午市套餐 都有烧肉食~唔算贵 大家都可以支持下🥲.星期一至四 110分钟任食 $278🧆前菜前菜有三款:泡菜、芽菜、海带泡菜酸酸甜甜唔太辣 好开胃 芽菜同海带都好清新食咗再食烧肉真系开胃啲🤣🥩烧肉肉方面就点左薄切西冷牛扒、酱汁牛五花肉、西施牛肉片、牛柳片、五花肉等等 个人最钟意西施牛肉片同牛柳片😋肉汁丰富 肉质嫩滑🥰 一路烧嘅时候都已经闻到好香肉味👍🏻不过雪花牛仔肉就略为韧少少🥬蔬菜蔬菜选择都唔少😋菜同菇都好新鲜 不过金菇就咁烧有啲难 如果有个兜就好啲btw用生菜包烧肉食真系超正!🤩🍗炸鸡口痕所以点左两
🗣服务:8/10
🏡环境:8/10
🤩特色:7/10
💵人均:$200-300
💰性价比:8.5/10
👍🏻推荐度:8.2/10
星期一至四 110分钟任食 $278
🧆前菜
前菜有三款:泡菜、芽菜、海带
泡菜酸酸甜甜唔太辣 好开胃
🍗炸鸡
口痕所以点左两件炸鸡🤣
估唔到水准都好好 尤其柚子味炸鸡
酸酸甜甜 调味得恰到好处😍
同埋柚子嘅清新中和左烧肉嘅腻感😙不错!
🍜水冷面
🍲年糕汤
呢个相对普通 汤比较淡味
汤内有红萝卜同芽菜
年糕烟银有咬口 不过份量偏少
🍺饮品方面就自己攞 另外每人可以点一个雪糕或者雪条~好满足🤤
👍🏻推荐菜式
西施牛肉片、牛柳片、牛舌、柚子味炸鸡、水冷面