2020-12-17 107 浏览
来到油麻地点少得要去下人气立食店 @am.pm.hk 呢!!出名梳乎厘既呢间,其实仲有好多美食架😍 今次我地叫左..🍞黑糖厚鲜奶布丁多士Black Sugar Premium Milk呢个真心有惊喜呀!!!🤩 爆多cream,爆多黑糖酱,爆多珍珠!! 多士面仲有烧焦既糖,趁热食,劲香!! 捞匀所有料食,好幸福😆😆 我最钟意食呢个!! 真心无得输呀!!❤️..🍦日本鸡蛋焦糖布丁3.6牛乳雪糕Japanese Custard Pudding雪糕既份量都几多下! 唔点任何酱汁,就咁食一啖纯雪糕,好香好滑,用上日本3.6牛乳既雪糕,果然系有实力!! 就咁食都好食!! 雪糕下面系成个鸡蛋布丁🍮配上酱汁,好好味!! 蛋香味浓!! 捞埋来食更添清香呀!! 😚..🍫特浓朱古力香蕉梳乎厘Chocolate Caramel Banana点都要食返个梳乎厘既~虽然原味一定系最好食,不过都要试下其他味既🤪 呢个特浓朱古力真系好浓郁,D朱古力酱多到泻哂出来!! 面上有半条香蕉,香蕉面仲要铺左糖,然后再用火枪去烧一烧个面,令焦糖味更出!! 好味道🥰..唔怪得呢间铺头咁多人气啦~次次经过都好多人排队同等野食,又好味又
🍞黑糖厚鲜奶布丁多士
Black Sugar Premium Milk
🍦日本鸡蛋焦糖布丁3.6牛乳雪糕
Japanese Custard Pudding
🍫特浓朱古力香蕉梳乎厘
Chocolate Caramel Banana
唔怪得呢间铺头咁多人气啦~次次经过都好多人排队同等野食,又好味又抵食,果然系有实力呀!!
黑糖厚鲜奶布丁多士
特浓朱古力香蕉梳乎厘