餐厅: 渝痴漁醉
资讯:

2022-08-02 874 浏览
【铜锣湾抵食鸡煲火锅放题🍲渝痴渔醉】-大家有冇试过突然好想好想食鸡煲呢😛?话说个日系铜锣湾行街😼冇啦啦有铺鸡煲瘾🤣于是即刻上网揾咗间鸡煲放题✌🏻几抵食😍👇🏻所以今日要同大家介绍吓👇🏻🐓🐟渝痴渔醉🐟🐓-餐厅喺铜锣湾站E出口附近🤙🏻我哋食个日系星期一晚🫢但去到差不多满晒得返一两张枱🫡餐厅都几干净企理坐得都几舒服😌仲好贴心咁提供围裙🤩以防弹污糟衣服-❤️‍🔥1.5小时鸡煲炸鱼放题❤️‍🔥❌⭕️无加一服务费⭕️❌✔️六点前离座$88✔️六点后离座$128✔️星期六日及公众假期$148👇🏻2 位任选一款,4 位可选二款👇🏻1️⃣ 皇牌烤鱼:老坛酸菜味/秘制麻辣味2️⃣ 招牌鸡煲:麻辣鸡煲/香辣啤酒鸡3️⃣ 胡椒猪肚鸡煲4️⃣ 药膳鸡煲:当归北芪5️⃣ 滋润鸡煲:沙参玉竹-😋招牌鸡煲🍲我哋拣咗麻辣鸡煲😛嗌咗bb辣🌶鸡煲用瓦煲装住🤩一打开盖香气扑鼻🤪两个人有半只鸡🐓份量适中鸡肉嫩滑食到花椒嘅麻同埋辣椒嘅辛辣🤤非常惹味好味指数:🌕🌕🌕🌕🌑-😋蒜泥白肉🤍$56小编净系食过谭仔嘅蒜泥白肉👉🏻👈🏻冇食过正宗川菜版本🫢但呢碟几好食🫶🏻一入口🤩酱油、辣椒油和大蒜的香味直击味蕾薄切白肉晶莹剃透🤤冷食猪皮爽口😍正!好味指数:🌕🌕🌕🌕🌘-😋火锅食材🍽
【铜锣湾抵食鸡煲火锅放题🍲渝痴渔醉】

大家有冇试过突然好想好想食鸡煲呢😛?
话说个日系铜锣湾行街😼冇啦啦有铺鸡煲瘾🤣

蒜泥白肉

😋蒜泥白肉🤍$56
小编净系食过谭仔嘅蒜泥白肉👉🏻👈🏻
冇食过正宗川菜版本🫢但呢碟几好食🫶🏻
一入口🤩酱油、辣椒油和大蒜的香味直击味蕾
薄切白肉晶莹剃透🤤冷食猪皮爽口😍正!

好味指数:🌕🌕🌕🌕🌘

佢仲有鱿鱼串🦑可以好似麻辣烫咁食🤤食落爽口过瘾

以下系放题嘅食物
🥩肉类:猪肉|肥牛|鸡肉|猪皮|龙脷柳
🍡丸类:香肠|芝士肠|芝士丸|墨鱼丸|龙虾丸|烧卖
🥬蔬菜:娃娃菜|莲藕|生菜|金菇|冬菇|鸡髀菇|南瓜🎃 |芋头|大豆芽|海带
🧃饮品:纸包饮品|可乐|汽水🥤|啤酒🍻

大菜糕

😋甜品大菜糕🍨
打完边炉仲可以食个大菜糕做甜品
口感似果冻冰凉消暑🧊甜度适中
可惜唔够爽硬🫢扣左啲分

总括黎讲,渝痴渔醉个鸡煲真系好抵食😍啲川菜质素都唔错🤩性价比高值得一试!

📍渝痴渔醉 (铜锣湾)
铜锣湾记利佐治街1号金百利广场8楼R1号舖
💸人均消费:$156