2020-02-13 96 浏览
星期日同朋友食饭,想去间有得坐低慢慢食慢慢倾计嘅地方,朋友提议食呢间,食过话抵食又几好味,于是一行人就热闹打边炉一坐底就黎左个鸡先,点左少辣,好入味,鸡件份量好足,啖啖肉,重点原来鸡煲食完系可以REFILL,VERY抵打边炉既其他配料就出去自助BAR到自取有虾有鱿鱼有青口菜都多选择仲有D熟食既小食,薯条、麦乐鸡、凤爪仲有好多款肉,打边炉食肥牛系指定动作,但张枱食完鸡煲同打边炉既同时,仲有一个炉可以烧野食,我地系咁烤肉、午餐肉同菠萝,双重享受,同时可以叹两种唔同口感饮品仼饮,都好多款式拣,拍得住放题既饮品种类,竟然有啤酒都系任饮甜品有雀巢雪糕4只味,仲有啫喱价钱已经唔贵 仲有好几款海鲜可以任打, 同鸡煲既鸡件可以REFILL仼食埋单一个人都系180左右整体值得黎食,咁既价钱同质素同食物选择,地方又大,坐得舒服,张枱D位完空间好阔唔使迫住食,属性价比好高

打边炉既其他配料就出去自助BAR到自取

有虾有鱿鱼有青口

菜都多选择

仲有D熟食既小食,薯条、麦乐鸡、凤爪

甜品有雀巢雪糕4只味,仲有啫喱

埋单一个人都系180左右