2023-05-29 66 浏览
前晚跟朋友去左呢间位于尖沙嘴海防道嘅楼上火锅店,食左个非常满足嘅火锅四人餐!餐厅地点非常方便,装修有格调,而且店员服务态度非常好。四人餐价钱$1138+10%和酱料费,可以话非常抵食,所以喺度同大家推荐一下:鹿茸菌炖花胶汤底:花胶大大旧,非常足料!更加重要嘅系无味精,所以可以饮完碗靓汤再落料打边炉!海鲜拼盘:卖相一流而且非常丰富,有啖啖肉嘅澳洲龙虾、爽脆嘅脆肉鲩、肉质鲜甜嘅大虾同埋大大只嘅蚬手切安格斯牛小排:大大盘,而且肉嘅脂肪纹好靓,一睇就知道质素唔错!食落去牛味十足,正!日本黑豚肉:摆盘好可爱,而且肉质唔会好鞋,果然系日本黑豚肉!鲜炸响铃:热辣辣新鲜炸出来,非常香脆!手打四宝丸:十分精致嘅手打丸,我特别钟意虾丸,非常爽口弹牙!田园盛:好大盘嘅杂菜,每样菜都好新鲜,当中嘅粟米非常甜!酱料:餐厅同颇多配料俾客人自己调

龙虾海鲜拼盘

安格斯牛小排

日本黑豚肉

鲜炸响铃:热辣辣新鲜炸出来,非常香脆!

炸响铃

手打四宝丸

田园盛:好大盘嘅杂菜,每样菜都好新鲜,当中嘅粟米非常甜!

酱料:餐厅同颇多配料俾客人自己调

龙虾海鲜拼盘