2023-08-10
朋友介绍观塘汉和的环境好靓,可以一边欣赏观塘景色一边享受韩式烧烤餐厅好大,可以容纳好多客人,而我哋坐喺窗边位,超级大嘅落地玻璃,可以欣赏景色😜有唔同生果和沙律,生果非常甜,意想不到几好食同新鲜😍仲有好多韩式前菜,泡菜、芽菜、菠菜、萝卜等等都应有尽有,好开胃😍仲有一啲新鲜嘅炸物,如果唔够饱仲有粉丝同饭,嘢食嘅款式多多👍烧猪手烧三文鱼,好多熟食可以俾你拣😼仲有寿司刺身专区,一大盘嘅新鲜三文鱼,仲有少量款式嘅寿司😍😍任食非常抵👍一定要食佢哋嘅猪脚姜,非常入味,而且姜咪唔会太重,酸酸甜甜嘅感觉,而且猪脚大大嚿,充满骨胶原,非常补身😍😍肉质非常新鲜,有腌好嘅肉亦都有冇腌嘅,但唔多调味料可以选择,而且都好大块,唔会有肉嘅腥臭味自助烧烤款式超级多,猪牛羊鸡鱿鱼,样样都齐,仲有肠仔同烧蔬菜,款式多唔会食到闷😍最后10分我会比7分,款式非常多,而且店员态度真系好好,价钱优惠,食嘅时间亦都唔赶急😍,而且超级方便,观塘店有泊车优惠又近地铁站,一班朋友仔都好啱嚟呢到,有独立Vip房适合多人聚会,而且食材又高级,食物选用美国一级安格斯牛仔骨,挪威新鲜空运三文鱼刺身😍😍😍😍
有唔同生果和沙律,生果非常甜,意想不到几好食同新鲜😍
烧猪手烧三文鱼,好多熟食可以俾你拣😼