2018-02-28 7465 浏览
呢期不停煲韩剧,忍唔住book枱食番转韩烧先七点钟准时到达,枱面一早准备好一小碟配菜: 泡菜、茄子、黄瓜,豆芽、薯仔条,重有沙律~饮品任拎~落单纸分前后两页,前面系肉类、海鲜,后面则是一些韩国料理&额外加钱的食物,睇落好多选择, 非常吸引!!今日冻左好多,第一时间叫碗海带汤暖下个胃先~第一round当然叫肉类先,估不到份量都几多LA牛排骨好嫰滑,肉汁浓郁!牛筋骨肉用生菜包住食再配辣酱真系好好食~特级猪颈肉切成粗条,肉质厚实,咬落特别爽口;牛脷有点厚度,超有咬口!之后轮到海鲜类⋯⋯真心推介一定要食鳗鱼!!口感软嫰又入味帆立贝虽然不算大粒,但口感不错;鱿鱼烧完都好烟韧弹牙!等食中⋯⋯烤调味猪肉一炒就痴晒底,超夸张!好惹味!我地战斗力已经下降,最后一round 叫埋烤梅头猪肉,午餐肉,照烧豚五花肉就饱晒噜夜晚全场爆满,睇得出员工劲忙,又要不停换铁板,又要上菜,但服务态度都好好!加上食物水准不错,下次一定会再黎
呢期不停煲韩剧,忍唔住book枱食番转韩烧先

饮品任拎~

今日冻左好多,第一时间叫碗海带汤暖下个胃先~

第一round当然叫肉类先,估不到份量都几多

之后轮到海鲜类⋯⋯真心推介一定要食鳗鱼!!口感软嫰又入味
帆立贝虽然不算大粒,但口感不错;鱿鱼烧完都好烟韧弹牙!

等食中⋯⋯

烤调味猪肉一炒就痴晒底,超夸张!

好惹味!

2018-02-22