2019-01-21
黎呢度食韩烧,一个字,抵,因为佢晚市有个二人餐,就有以下既食物喇。。。每人都系百几蚊咋,抵啦👍🏻👍🏻👍🏻佢除左韩烧肉之外,仲有韩国菜,觉得韩烧热气既都可以黎食韩菜,正。。。。一坐低店员会俾呢6碟前菜你,同韩国一样做法,有土豆丝,南瓜,大豆芽菜,酸白萝卜丝,菠菜,当然一定唔少得既泡菜吧,6碟前菜小吃都美味可口👍🏻之后有个例汤,系猪骨汤,都几好饮,好似中汤。。。呢样就系生菜,系俾你包住d烧肉食既,d菜都好新鲜下。。。用来点烧肉既调味料啦😋😋😋仲有每人一碗热腾腾的白饭👍🏻👍🏻👍🏻烧肉黎喇,有五花腩,有牛肉,因为佢地有d会腌制左,所以其实都唔洗用调味料已经好好味了😋😋👍🏻👍🏻最后套餐会包一款熟食,有炒年糕同炒粉丝拣,我就拣左后者,本身无乜期望,但食落去估唔到系可以炒得咁入味咁正,下一次一定要黎试下韩国菜😋😋😋👍🏻
之后有个例汤,系猪骨汤,都几好饮,好似中汤。。。
呢样就系生菜,系俾你包住d烧肉食既,d菜都好新鲜下。。。
用来点烧肉既调味料啦😋😋😋
仲有每人一碗热腾腾的白饭👍🏻👍🏻👍🏻