2020-03-08 469 浏览
好耐无黎元朗,都唔知原来yoho mall开左咁多铺头,今日同朋友黎揾食,真无太多选择,拣左好耐最后都系决定黎呢间新麻蒲BBQ。间铺系yoho地下,门面都几靓。因为我地早食,唔洗点等位,入面装修都算靓。今次好好彩,可以坐到窗边,望到yoho出面既公园仔,好靓,唔错。Menu都多选择,多数套餐都系牛同猪,不过朋友唔食红肉,我地就叫左鸡同杂锦拼盘套餐。一坐低已经有前菜同炉边蛋,店员做野好快手,唔洗饿住等上菜,呢样野抵赞!炉边蛋仲要系无限添加,正!呢个系杂锦拼盘,有猪肉肠、大虾、杂菇、年糕,好多款式,样样都好大份,食材亦都好新鲜,好抵食。鸡肉拼盘入面啲鸡系蜜糖鸡,烧完唔洗落酱汁都好好食。呢个芝士炒年糕拉面非常唔错,甜甜地、炒炒辣,就算唔系好食得辣既朋友都唔会食得辛苦,而且年糕煮得够烟韧,拉面入味、份量多,推廌!埋单375,2人份量,食到顶住个肚走,抵食,唔错!

间铺系yoho地下,门面都几靓。

因为我地早食,唔洗点等位,入面装修都算靓。

鸡肉拼盘入面啲鸡系蜜糖鸡,烧完唔洗落酱汁都好好食。

埋单375,2人份量,食到顶住个肚走,抵食,唔错!