2022-08-21 10860 浏览
话说朋友去过石门 试咗一间叫做 汉和烧肉 昨日佢揾我一齐去再食过 我第一次去 因为我住屯门稍为远咗啲咁我就去到 都要个几钟 去到𠮶阵时约莫等咗廿分钟因为佢开十一点 开门入到去感觉上地方好大佢大部分都系卡位两个人坐地方宽敞我哋每人带咗部14.5吋嘅平板放咗喺度睇电影都仲有位摆嘢食 佢啲招呼服务好好我哋个铁板用咗一段时间布满咗烧㶶咗嘅嘢佢就即刻主动嚟同我哋换碟我哋 个半钟头换咗三次贴板 服务员服务态度好好 嘢食都好多 一般嘅韩烧嘅食物佢都有同埋有好多小食但系最重要嘅就系话佢啲汤 嘅款会比其他韩烧多啲嘅我最记得就佢有一个要辣汤啦碗仔翅啦中式老火汤啦 糖水啦佢后好多即系一般嘅自助放题系冇咁多嘅值得一赞嘅呢个系咁我都真系试咗好几款一流 去除咗韩国食品之外佢仲有寿司 估唔到喺石门虽然系山卡啦嘅地方都可以揾到咁好食嘅韩烧 大家不妨可以去试下 我哋话十一点可以食到三点四个钟头我哋食咗个半钟头都饱喇已经食唔到落去啦
2022-08-20