2023-06-26 356 浏览
最近唔知点解好想食烧肉,咁今日同朋友喺旺角行街嘅时候佢就话不如食呢间啊见到都好似好多人推介咁,而呢间就系旺角弥敦道726号9楼嘅Running烧😎我哋去嘅系平日嘅夜晚大概6点上到去发现已经坐左七八成客🤫呢间舖头嘅装修劲又去咗韩国嘅感觉.播住最新潮嘅韩国音乐,然之后又有好多韩国嘅poster ,有啲店员仲好似系韩国人嚟嘅😂😂佢呢一度系大概两个钟头任食嘅,价钱都唔算好贵❤️重点系佢嘅款式相当之多!相当之满足呀,佢哋都做得相当唔错,而我自己个人最推介嘅就系佢哋嘅肥牛!肥牛真系够晒肥,当你系个笼上面烧嘅时候你会闻到一浸好香嘅牛油味😏😏加上去够薄身可能只系需要萧大概好短嘅时间就可以食到啦!放上口牛香味不得了,而且牛味好重!另外,我都特别推介佢哋嘅泡菜,佢唔好似坊间咁样一般系死行或者死辣,调味做得啱啱好相当唔错😍而佢哋炸鱿鱼须,反而令我有惊喜😍 佢新鲜炸起嘅时候食落去个外表系徐卜卜,八爪鱼酥就会系有啲韧韧咁口感十足😚整体来讲呢一间餐厅嘅装修环境好舒服,食物质素亦都有保证,而且职员嘅态度亦都好好下次我会再带其他朋友嚟试呀!

我哋去嘅系平日嘅夜晚大概6点上到去发现已经坐左七八成客🤫