2009-08-01
羽毛球三人组又再出动~今日的主题系"平"~最后选左呢一间nice~~~见到佢一个set dinner~有餐包+餐汤+main course+餐饮+甜品=$50-$70=抵阿!!!!!三个人叫左三个餐~一黎两红一白~加三片蒜蓉多士~红汤系正常味道~朋友都话都ok多料~而我饮的白汤~好唔得~有好多浮游物~ > <但系个多士真系抵赞~热呼呼的~蒜蓉够香~唔会太油~外皮唔只脆仲松化~~~~~正!~main course~因为没有西冷要左两个~薄切牛肉($48)一个跟薯菜+蒜蓉汁一个跟意粉+黑椒汁~d牛肉系名副其实的薄~牛肉味唔太浓~但口感适中~唔会太淋~都唔错~我最欣赏佢的暮菜~外有少少脆~唔油~里面软软的~my favourite~吃左一口意粉~没什么感觉~咸猪手铁板餐($65)+意粉~好大的一只猪手~而且佢有意粉分开上~再加伴碟的暮菜~其实~一铁板享受晒两样野~都唔好话唔多~没有试过猪手~但系only讲个size已经够两个人吃~餐饮~3杯冻柠茶~都系正常味道~甜品~有jelly,pudding or ice-cream~好传统的餐厅~要左两个jelly+花奶 and 1 个
今日的主题系"平"~
最后选左呢一间nice~~~
三个人叫左三个餐~
一黎两红一白~加三片蒜蓉多士~
红汤系正常味道~朋友都话都ok多料~
而我饮的白汤~好唔得~有好多浮游物~ > <
~main course~
吃左一口意粉~没什么感觉~
咸猪手铁板餐($65)+意粉~
好大的一只猪手~而且佢有意粉分开上~
再加伴碟的暮菜~其实~一铁板享受晒两样野~都唔好话唔多~
没有试过猪手~
但系only讲个size已经够两个人吃~
餐饮~3杯冻柠茶~都系正常味道~
要左两个jelly+花奶 and 1 个ice-cream~
jelly~好似药水味~
ice-cream份量好细~但系味道唔错~
系朱朱力仲有d碎朱朱力~ yummy!!!!!!!!
吃晒所有野真系好饱下~打羽毛球breakdown的脂肪又再biuld up la~~~~~
而环境方面~有一点古老的味道~
但系服务就系一个字快~但系讲得又真系太快~听得唔系好清楚~