2022-04-08 541 浏览
要数小食店 最爱之一既绝对系佢-齐柏林 。 店舖开左系好多地方 总有一间系附近。 今次去开买饮品 咁岩见到附近有分店 。 系冇晚市既情况下 佢绝对系我既心水。去左几次齐柏林 个人最中意叫既绝对系佢既芝士薯条($25) 。 佢地系即叫即整 ,绝对新鲜出炉 而且唔会等好耐 够哂方便。 位于桥底既佢 真系有啲易睇唔到行过 。 等左唔洗十分钟 已经拎得。 味道方面一如既往 都系炸得岩岩好 唔会太脆又唔会林哂 岩哂我依啲唔想食太热气既人 面林左一层芝士 标榜以真·芝士制成既芝士面层 会随时间凝结 但口感依旧。 底层伴上茄汁 即使上面既芝士凝结左 都唔怕下面好寡。 不过今次既份量相对细份 ,但$25黎讲其实已经好抵。

位于桥底既佢 真系有啲易睇唔到行过 。

等左唔洗十分钟 已经拎得。

芝士大薯条
外卖自取