2020-04-19
见网上面有人推介呢间饺子好抵食又平 所以个日就同女朋友去食下啦~ 一去到真系好多人等紧 店舖唔算好大 但坐满晒人 睇黎真系好受欢迎👏🏼!芝士猪肉煎饺 $46 8只就咁睇个价钱会觉得系正常价 但饺子一上枱就发现啲饺子好大粒而且非常足料!👍🏻外皮煎得好脆 芝士味都好浓 芝士控应该会好中意食🤭🤭粟米香菇猪肉饺 $50 8只 +米线 $8呢个叫左汤饺 每只饺子都好大只 我女朋友佢话佢食四只就已经饱到傻左😂 所以我唯有帮佢食埋🤦🏻♂️ 呢餐真系饱到我傻左 因为我地第一次食 一去到我好肚饿 所以加埋米线 点知啲饺子咁大只足料!真系食到捧住个肚走!仲有,佢地系鱼汤黎 好好饮 饮唔出有味精☺️凉拌窝笋 $26 我地一开始真系太睇小佢地既份量🙇🏻♀️ 仲叫埋凉拌窝笋! 佢地既汁系麻辣汁黎既 够麻唔算太辣!🥰不过好似唔系成日有 我之后就无见过了😢重点一提,佢地既自制萝卜干好好味 好惹味 一定要试下🥰
重点一提,佢地既自制萝卜干好好味 好惹味 一定要试下🥰