2020-12-24 238 浏览
📍小方糖甜品 (荃湾) 相信唔少甜品爱好者都有听过小方糖甜品 佢哋终于系荃湾开新分店啦 😍 佢哋铺头既装修以墨绿色配金色为主题 环境十分阔落舒适 💚 呢间良心甜品店提供多款中西式糖水甜品 而家荃湾店仲有限定既养生花果茶系列 分别有3款花果茶同甜品set~ 🌷 花果茶有玫瑰美颜茶, 皇菊明目茶, 热带水果茶3款选择 🍰 而甜品有蜂蜜梳乎厘蛋糕, 朱古力粒粒拿破仑, 原味/绿茶味可丽露3款选择𝐼𝓉𝑒𝓂𝓈 𝑜𝓇𝒹𝑒𝓇𝑒𝒹:💛 养生花果茶系列 - 玫瑰美颜茶 X 蜂蜜梳乎厘蛋糕 ($48)今次黎到high tea就选择左玫瑰美颜茶同蜂蜜梳乎厘蛋糕set 🌹 玫瑰美颜茶顾名思义就紧系有助美颜啦 🥰 听闻可以改善皮肤油脂分泌嘅问题 仲可以滋润我哋嘅肌肤 啱晒喺干燥既冬天饮用 ❄️ 而梳乎厘蛋糕虽然等得耐左少少 但系绝对值得!! 蛋糕好松软 而且空气感满满 配埋蜂蜜食仲好match 添 🍯𝒜𝒹𝒹𝓇𝑒𝓈𝓈:📍荃湾海坝街83-93号荃好景大厦地下A号舖Shop A, G/F, Tsuen King Building, 83-93 Hoi Pa Street, Tsuen Wan
📍小方糖甜品 (荃湾)

𝐼𝓉𝑒𝓂𝓈 𝑜𝓇𝒹𝑒𝓇𝑒𝒹:
𝒜𝒹𝒹𝓇𝑒𝓈𝓈: