2024-06-05
呢度既午餐套餐会包一杯指定饮品, 沙律/餐汤, 仲可以加钱要唔同既特饮, 甜品, 小食, 都算几抵食, 而且质素都唔错, 仲要坐得几😌西班牙黑毛猪鞍配苹果蓉🐷($128)黑毛猪鞍煎到刚刚好, 肉质软绵一啲都唔干, 配埋甜度刚好既苹果蓉超夹, 可以拣配意粉, 薯条, 沙律, 饭, 我地拣左炒到够干爽又蕉香味够浓味既意粉🤩炸鱼柳汉堡薯条及沙律🍔($88)汉堡包用左烘到脆脆地既黑色竹炭包, 夹住沙律菜, 炸到好松脆既大鱼柳, 沙律酱, 简单得黎又好味, 好耐冇食过炸到咁松脆既炸鱼柳, 配菜仲有同样炸到好松脆既幼薯条同沙律😍自家制麻糬提拉米苏🧁($48)幼滑既忌廉上面洒满朱古力粉, 配上烟韧既麻糬, 甜度刚刚好, 两个人分享一个食超满足😌呢度既环境同服务都好好, 大部分既食物都系即叫即整, 所以上菜既时候都系热辣辣🤓
西班牙黑毛猪鞍配苹果蓉🐷($128)
炸鱼柳汉堡薯条及沙律🍔($88)
自家制麻糬提拉米苏🧁($48)