2018-11-16
今日同朋友行过旺角,就入左黎依间类似居酒屋既餐厅开餐,首先叫左原条鳗鱼饭定食,有味噌汤同一碟小食跟。鳗鱼好大条,烧得好香,啲烧汁融合左落饭度,非常滋味。另多可以减钱加多餐饮,我地就简左杯士多啤梨奶昔,原来杯奶昔有加埋新鲜既生果一齐整。而另一杯系姜母茶,岩晒月经痛既女士。跟住就叫左好多串烧同小食,最特别就系四式烧蚝,分别真系用左4种唔同既酱料黎烧,黑松露最有惊喜,唔似其他餐厅咁有好大阵煤气味,应该系用左比较靓既黑松露第2最好食就系明太子芝士玉子烧,本身系钟意食玉子,再加芝士同明太子就更加好食牛舌好有牛香又爽口。既推荐食呢个BB露笋翠绿得来又好多汁。2个人食到好饱埋单到系食左$350,系旺角黎讲价钱算系几低,加上感觉间餐厅用料到制作到有好好,2个店员都好礼貌同勤力上菜,居酒屋大部分野食到要即整,加上食到系D野几好食,以后黎旺角又多左间居酒屋介绍俾朋友!
鳗鱼好大条,烧得好香,啲烧汁融合左落饭度,非常滋味。
而另一杯系姜母茶,岩晒月经痛既女士。
牛舌好有牛香又爽口。
既推荐食呢个BB露笋翠绿得来又好多汁。