2024-03-18
平时少嚟呢区,今日跟朋友嚟食下午茶,整体嚟讲Monster Pizza真系唔错,呢日点咗个畅饮套餐($298),会员价系$253首先系呢大壶劲啱打卡嘅柠檬茶,茶味浓,柠檬够多,仲有薄荷叶提味,味道好唔错,卖相又吸引,叫得畅饮套餐,钟意饮酒嘅可以拣8罐Asahi或者4樽蓝妹秘制烧猪排骨配薯条 - 猪味香,肉质软腍,调味都唔错,薯条又脆又绵,沙律菜亦新鲜柠檬鸡翼 - 甜甜酸酸嘅柠蜜味劲清新,味道好开胃,肉又嫩口曼克顿 - 酱汁可以自己拣,我拣咗烧烤酱,芝士、洋葱同肉肠都好够多,可以自己加芝士粉同tobasco提味,焗得几好食餐牌嘅选择好多,用QR code落单好方便,发现扫完QR code嘅选择会更多餐厅装修有特色,风格几特别,店入面有好多有品味同玩味嘅摆设,地方好干净,座位又够阔,坐落感觉都好舒服,成餐下午茶感觉几好
柠檬鸡翼 - 甜甜酸酸嘅柠蜜味劲清新,味道好开胃,肉又嫩口