2019-03-24 143 浏览
今次去咗铜锣湾呢间点心店食晚餐!今次认真好推介首先呢间店嘅老板娘真系非常好态度同服务!其次就系要讲佢嘅食物!话说一行二人叫咗好多点心,有虾饺、小笼包、奶皇包、烧卖、虾春卷、酿茄子。🌻小笼包热辣辣,皮薄馅靓,好多汤,唔讲以为我卖紧广告当我地想问佢拎彊丝嘅时候,我哋发现原来小笼包入面已经有!。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。🌻虾饺晶凝通透,皮薄,里面系真系有好多虾。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。🌻奶皇包就更加唔使讲,其实我真系好耐冇食过真流心既奶皇包了自己贪玩boomerang时仲辣亲只手添🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️可见佢系几咁新鲜热辣。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。🌻净系睇相,系咪都已经觉得好特别!至少我未见过有鲍鱼烧卖,鲍鱼味道还OK,但系佢嘅烧卖入面真系用好多虾肉。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。以上呢几样系我特别钟意食同埋特别欣赏嘅!总结其实呢间餐厅真系好抵食,未试过以呢个价钱可以食到咁高质素嘅嘢!
今次去咗铜锣湾呢间点心店食晚餐!
今次认真好推介

🌻小笼包热辣辣,皮薄馅靓,好多汤,唔讲以为我卖紧广告
当我地想问佢拎彊丝嘅时候,我哋发现原来小笼包入面已经有!

。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

🌻虾饺晶凝通透,皮薄,里面系真系有好多虾

。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

🌻奶皇包就更加唔使讲,其实我真系好耐冇食过真流心既奶皇包了

。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

🌻净系睇相,系咪都已经觉得好特别!

。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。