2022-12-27 1100 浏览
筲箕湾抵食高质生煎包 呢间上海包点感觉劲佛系 成日放假唔开门 缘份到自然试到佢地 佢地出品仲要够平 如果钟意食包既朋友 路过呢区值得去试一次(餐牌睇图).黎左3次 终于有日开门 点左几样野食⭐️生煎包$4个‼️呢个包必点之选 👍🏻包底煎到金黄色脆卜卜👍🏻包面松软 入面猪肉馅料有比足 咬开会流汁(咬开果下 啲汁流晒喺个袋度 影到炒晒车🥲)😱仲要只系$4 一个 高质抵食 去边度揾?.⭐️小笼包$26/5个做到皮薄 有汤汁 但唔太稳定整体再多汤小小会好d 岩岩够合格only 3分.最后落完单发现 佢地做紧圣诞优惠买满$40 会送酸辣汤/生煎包两个/锅贴两个送多碗⭐️酸辣汤细$14都几足料 鸭血 猪皮 豆腐 木耳 都唔错👌🏻配料几多 搞到木耳好似好少咁🤣.#hkfunfoodrecord穷游香港#hkfunfoodrecord_筲箕湾.#包包饺店 (筲箕湾)地址:筲箕湾筲箕湾道341号地舖.⭐️评分:味道:4.5/5 小笼包 酸辣汤3分环境:-/5服务:-/5抵食:5/5.钟意睇野食既朋友仔 记住帮手like分享 同揿埋右上钟仔超感谢 你既支持🙏🏻一齐见证 我脂肪既成长.‼️想睇更多资讯‼️ig/mewe
黎左3次 终于有日开门 点左几样野食
⭐️生煎包$4个
‼️呢个包必点之选 👍🏻包底煎到金黄色脆卜卜
👍🏻包面松软 入面猪肉馅料有比足 咬开会流汁
(咬开果下 啲汁流晒喺个袋度 影到炒晒车🥲)
😱仲要只系$4 一个 高质抵食 去边度揾?
⭐️小笼包$26/5个
都几足料 鸭血 猪皮 豆腐 木耳 都唔错👌🏻
配料几多 搞到木耳好似好少咁🤣
#hkfunfoodrecord穷游香港
#hkfunfoodrecord_筲箕湾
#包包饺店 (筲箕湾)
地址:筲箕湾筲箕湾道341号地舖
超感谢 你既支持🙏🏻一齐见证 我脂肪既成长
‼️想睇更多资讯
‼️ig/mewe: hkfunfoodrecord
‼️fb:funfunfoodrecord
#饮食 #美食 #优惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #吃货 #食评 #增肥 #揾食 #食好西 #相机食先 #香港美食 #筲箕湾美食 #生煎包 #平价 #小笼包 #饺子 #酸辣汤
外卖自取