2018-11-12
琛夜食堂虽然叫做琛夜其实晏就都开㗎!晏就超级抵食~有我最钟意嘅自助沙律吧!仲有10款主菜任君选择!已经食为我嘅食堂,店员都认得我👉🏻👈🏻呢度环境干净,室内有部大电视播紧新闻,露台地方虽然松动啲,但呢个时间都仲系热热地。☀️Lunch嘅餐自助沙律吧食物质素极高!食物仲会refill!🌈🌈今次嚟就有蘑菇忌廉汤、苹果沙律、三色椒四季豆、豆腐、慕丝,热柠水。仲有车厘茄,芝士粉,蕃茄酱,3款沙律酱比大家调制喜欢嘅味道。唔好以为份量细细咁,已经可以食到好满足~☺️☺️☺️有汤,沙律,饮品,有时会有螺丝粉。食素嘅朋友不容错过~晏就自助沙律吧仲系免加一添㗎~$50有找呢个价钱其他地方都揾唔到!希望大家食几多拎几多,咪做大哂鬼!
自助沙律吧