2022-10-16
做运动附近嘅点心店, 见到好多好评所以嚟试下。 价钱抵食,茶位六蚊一个,两人埋单$160 午餐嚟食等一两张枱就到✌🏻🌟北菇棉花鸡 $27佢嘅蒸鸡唔系用滑鸡片 系用鸡件 鸡肉都算新鲜 同出边食嘅唔一样见到好多人都会叫🌟鹌鹑蛋烧卖 $22我觉得好好食! 而且呢个价钱好抵 粒粒都好饱满 入面系猪肉🌟香茜牛肉肠 $24不过不失 下次唔会叫 肠粉皮比较厚🌟三色蒸饺 $25虾饺 菜苗虾饺 粉果 我唔太钟意食粉果😂 但系虾饺好好食 有两只大大只嘅虾🌟咸菜猪肚 $24个汤超重胡椒味 猪肚都软林林好新鲜 咸菜都软林林🥺无渣 值得叫🌟虾饺皇 $31因为太好食所以追加 抵食! 虾好弹牙 好juicy 🌟咸鱼肉饼饭 $27好好味~~~ 梅香咸鱼 肉饼系冇马蹄嘅 即叫即蒸 所以等得比较耐 见到劲多老人家都系食呢个饭 咸鱼好大嚿~~~座位比较迫所以坐得冇茶楼咁舒服 都比较嘈 但系食物质素比酒楼好好多 而且价钱又平 都见到有后生仔嚟食
🌟北菇棉花鸡 $27
🌟鹌鹑蛋烧卖 $22