2024-11-18 1824 浏览
🐝荔枝角l 抵食高质著名连锁手工意粉$258 pp. 包括前菜,手工意粉同埋甜品,成个menu任你拣。员工态度好友善👍🏻Vitello Tonnato 7/10吞拿鱼酱小牛肉,经典意大利菜,小牛肉配吞拿鱼酱好好食,不过肉质有少少嚡,除此之外味道是好的。Pappardelle Beef Cheek 7/10慢煮牛面颊宽带面,牛面颊煮得好软,基本上唔使点咬,调味好温柔,淡淡得来又会忍唔住系咁一啖接一啖。Pici hairy crab 7/10大闸蟹粉手工圆面,偏中式调味,但系又同圆面意粉几夹!有种系西式餐厅食中菜既感觉。Ginger panna cotta 7.5/10意式姜味奶冻配黑糖果冻,超级唔中意姜都觉得好食,个姜味淡得来唔黑人憎,仲令个奶冻冇咁漏。个黑糖果冻本身味道唔重,但系夹埋奶冻一齐,令姜既辣味消失左。奶冻入口即溶。Tiramisu 7.5/10Tiramisu嘅Espresso冲得几好,好完美咁match到Tiramisu,恰到好处嘅苦味中和返Tiramisu嘅甜同漏。Pici (荔枝角)荔枝角长顺街15号D2 Place TWO地下G03号舖
🐝
荔枝角l 抵食高质著名连锁手工意粉

Vitello Tonnato 7/10

Pappardelle Beef Cheek 7/10

Pici hairy crab 7/10

Ginger panna cotta 7.5/10

Tiramisu 7.5/10

Pici (荔枝角)
荔枝角长顺街15号D2 Place TWO地下G03号舖