2022-01-02 34 浏览
隔咗一排无去 又再嚟到亲切感满满嘅Homeland💛𠮶日星期日 我都好醒目 一点未够就去到 当时仲未爆场 所以唔洗等位😝转个头唔洗半个钟就差唔多full house lu今次嚟拣咗好抵食嘅lunch set 主食有15款选择 除此之外仲有包埋田园沙律同饮品🥤◾辣味噌三文鱼扒炖饭三文鱼扒大大块好有份量🐟而且处理得好好 肉质嫩滑 喺饭入面亦都有加到鱼肉 再加埋菇菌 所以每一啖嘅口感都好好🥄令我惊喜系辣味都几突出 所以一路食都觉得好惹味 原来辣嘅risotto系好正架🤗◽肉酱芝士四重奏千层面呢个系令我非常回味嘅🍝每一次讲起Homeland我都会第一时间谂起佢 作为一个芝士控 对于呢个真系完全无晒抵抗力🤤芝士份量汹涌之余 同肉酱夹埋好perfect🧀而且又系份量十足 我好似未试过食得晒🤣◾酥炸吉列广岛蚝叫咗lunch set都可以用优惠价加配小食 呢个吉列广岛蚝只需要+$38咋❣️但系都有4大只 劲抵食 啱啱炸起上枱仍然热辣辣 食落都几juicy 当然唔少得要点埋我至喜爱嘅蛋黄酱啦😌

◾辣味噌三文鱼扒炖饭
◽肉酱芝士四重奏千层面