2021-06-08 1211 浏览
𠮶日咁啱同朋友去d2 place睇戏🎬又好想食盐水鸡🧂所以就嚟咗呢间食饭💛.📌一人餐 $45个人觉得好抵食好饱肚👍🏻佢系鸡髀鸡胸各一半 再包三款配菜🍗因为第一次食 唔知佢份量多唔多 然后就加咗个拉面+$7🍜点知好大兜 鸡同配菜嘅份量都好足 细食嘅我谂唔加面都够食🤣配菜拣咗金针菇,卤水蛋同高丽菜 味道拣咗阿土酱微辣🌶阿土酱系原味再加啲酸梅粉 酸酸地 都几开胃😎金菇好索汁真系好正🤤鸡肉口感烟韧 唔算好鞋 不过调味唔算好浓🧐卤水蛋个卤水味都唔系好出🥚整体食落个味唔算好浓 我自己几钟意😝.朋友𠮶兜就嗌咗原味大辣 跟豆干,甜不辣同米血糕😌大辣真系好辣 味道浓好多🌶呢到嘅甜不辣真系几好食 够烟韧🤤第一次食米血糕 所以唔知算唔算好食🥱但朋友话唔错‼️个口感真系好得意 有啲似食紧煎粽🤣.📌蜂蜜苹果茶 $14呢杯野几好饮 好清甜 好啱解辣🍎🍯佢仲有好多苹果粒粒果肉喺底😚
📌一人餐 $45

📌蜂蜜苹果茶 $14