2022-11-11 337 浏览
收工约左老友系屯门食晚餐,今日经济少少系屯市既food count,入面揾食,之前黎过都见到呢间全港都有好多间分店既铁板饭专门店,主要都开系food count多,今日就一于试试。泡菜黑椒牛肉饭加芝士鸡蛋落单后10分钟左右就有了,牛肉系生牛肉直接放落铁板度煎熟,食果阵要自己留意下牛肉熟未,铁板都非常热,加左芝士同蛋捞埋饭食增加香咪味同口感,建议都加,饭既底部都俾铁板煎到有饭焦,牛肉既质素就好普通,但胜在黑椒调味得好,泡菜煎一煎都好好送饭,68蚊黎讲真系几ok,岩晒我呢d比较重口味既人。珍宝汉堡扒芝士日式咖哩饭老友食呢个,本身芝士同咖哩汁系分开我影果阵佢已经倒左落去了,我本身对日式咖哩就麻麻地,老友就话唔够浓味,汉堡扒就几厚几大块食落都有肉味唔会沟好多粉。整体黎讲系屯市food count食野就比较经验d,几十蚊有个特色铁板饭食算是平靓正。

珍宝汉堡扒芝士日式咖哩饭

珍宝汉堡扒芝士日式咖哩饭