2020-03-15
🎖抵食龙虾🦞大餐🥳.得闲都真系要食餐好既奖励下自己,奖啲咩?唔知😛揾啲好味既野同埋波波一齐去食❤️活在当下,开心下🥳.叫左个2磅既招牌蘑菇忌廉焗龙虾🦞叫完先谂起可能系个头先占左1磅😂😂好彩黎到发现个头都有啲肉😝啲肉都拆好晒,唔使自己好辛苦咁样整啲肉出嚟😁配埋啲蘑菇酱同埋用龙虾糕煮嘅酱🤤🤤食到停唔到口😍 下次会试下叫两只1磅,试唔同味😋.见好多人都话叫拼盘,我同波波都对蟹脚都冇咩兴趣😛散嗌左啲炸虾炸鱿鱼都几抵,全部都唔过$50 一份,叫埋大虾龙虾酱意粉再加龙虾汤既pasta set 先系$118🤩重点系成餐饭原来系唔使加1真系好抵😍而且仲送芝士松饼,超松软又香🤤呢度啲店员仲好细心,见到波波系度用纸巾抹电话,即刻比多张湿纸巾佢抺话咁会干净啲🥰好有爱呀☺️