餐厅: 大家樂 (葵涌廣場)
资讯:

2017-10-02 175 浏览
今日返工要喺呢度转车,见有少少时间,就去大家乐买返个早餐返公司食下先!实在有太多选择,所以就睇吓餐厅里面嘅人食啲咩,见到好多人食有鸡扒又有炒面嘅餐,再去餐牌度睇睇,发现原来呢个餐只系$25 ,有鸡扒,有炒面,又有火腿,再包一杯饮品,真系几抵㖞!好快就落完单,拎住飞去等number,等等等,等左十分钟,见住其他迟过我买既人都攞左,忍唔住去问下份餐有未,呀姐话鸡扒整紧,叫我等多阵。好,我等。但系越等就越觉得奇怪,又话鸡扒整紧,但点解堂食又出晒鸡扒?再望望佢地张单,个号码迟过我差唔多十个!再三追问后,呀姐同师傅依旧同我讲鸡扒整紧,咁堂食又出晒?点解释先?最后我等左超过25分钟!(前两日都有买,一样既餐只系等左5分钟)真系早到都变迟到,仲要搭的士飞返公司!真系好嬲好嬲!系就系抵食,味道都ok,但系出餐完全冇准则!一样既食物,堂食全部出先,外卖就要等咁既服务,几平都冇用!
好快就落完单,拎住飞去等number,
等等等,等左十分钟,见住其他迟过我买既人都攞左,
忍唔住去问下份餐有未,呀姐话鸡扒整紧,叫我等多阵。
好,我等。
但系越等就越觉得奇怪,又话鸡扒整紧,但点解堂食又出晒鸡扒?

再望望佢地张单,个号码迟过我差唔多十个!

再三追问后,呀姐同师傅依旧同我讲鸡扒整紧,
咁堂食又出晒?点解释先?

最后我等左超过25分钟!

(前两日都有买,一样既餐只系等左5分钟)
真系早到都变迟到,仲要搭的士飞返公司!

真系好嬲好嬲!

系就系抵食,味道都ok,但系出餐完全冇准则!

一样既食物,堂食全部出先,外卖就要等

咁既服务,几平都冇用!

25 分钟 (外卖自取)
$25 (早餐)