餐厅: 濠餐廳
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
餐厅: 濠餐廳
资讯:

2023-05-08 514 浏览
行下城门河心血来潮想试下丽豪酒店自助餐,上网即刻买kkday优惠仲有买一送一添!自助餐主题系「焗龙虾、焗蚝、松叶蟹 」,平日夜晚仲要冇乜人!劲正,唔驶迫唔驶排队!食物方面,选择都算多,海鲜有虾、蟹脚、蚬、螺、青口,食过都几新鲜,虾肉够实够爽,唔痴壳!蟹脚唔会雪到干哂冇哂味,食落有海水味而家仲可以拆出成条蟹肉!熟食从来唔系我主打但都试左少少池畔烧烤嘅牛扒、羊架、蔬菜等等,新鲜烧起真系又另有风味!而且冇乜人排队,可以慢慢拣想食嘅野!另外印度咖喱配印度薄饼都值得一食,咖喱几有椰香味,薄饼都有少少椰奶味,食落香而烟韧,净系咖喱汁薄饼都好食另外甘蔗南瓜汤超香浓超滑,食完生冷野暖肚一流!甜品选择都不少,而且都细细件,岩哂乜都想试少少嘅我!个人觉得意大利芝士饼几出色!够滑又够浓可可味,唔太甜,仲带少少咖啡香,另外蜂蜜蛋糕都不错, 普遍都系低糖主义唔会太甜,好适合香港女士!重头戏就系芝士焗龙虾, 一个夜晚都出咗两次,而且包人人有份!龙虾非常结实,爽而有咬口,味道清鲜甜!面层芝士好浓郁作点缀!正!食左两轮,乜都够哂!抵食,服务好,唔驶迫!可以安哥!

另外甘蔗南瓜汤超香浓超滑,食完生冷野暖肚一流!

甜品选择都不少,而且都细细件,岩哂乜都想试少少嘅我!
重头戏就系芝士焗龙虾,

• 印度咖喱