2017-03-16 3877 浏览
晚饭时间唔算多人,当日我地入去时得我地一枱客,但坐坐下都有d人入黎食甜品!我地果日食set dinner,都要$150 - $190 一set,唔算好平,但食物分量好大,所以以呢个价都抵食!1 个dinner set 有沙律,主菜,甜品,饮品!好少见有餐厅set dinner包咁多食物!沙律 - 女仔店员好细心介绍沙律入面有咩材料,味道ok意大利云吞 - 好大碟,唔算细食嘅我都食唔哂!几好食,细细粒易入口,个汁好浓菇味,但稍嫌有d太'利',好creamy,食到最后有少少滞羊脾 - 同行友人食,听佢讲唔'骚',肉质都淋!跟餐甜品 - 成份窝夫,仲有得拣雪糕!好食,即整嘅,窝夫仲热同有少少脆!跟餐饮品 - 泡沫咖啡系要加钱的,但忘记了加几钱!咖啡整得唔错,好香浓,拍得住咖啡店整果d位置虽然唔易揾,但值得去,有机会会再去帮衬!员工态度好好,会主动介绍食物,饮品比我地,仲叫我地可以慢慢食 ,慢慢坐!由于佢所有野即叫即整,所以等野食时间比一般餐会长少少,但胜在食物够热,亦好食!

沙律
沙律 - 女仔店员好细心介绍沙律入面有咩材料,味道ok
意大利云吞
羊脾
羊脾 - 同行友人食,听佢讲唔'骚',肉质都淋!
甜品  窝夫
泡沫咖啡

位置虽然唔易揾,但值得去,有机会会再去帮衬!

2016-12-29
  • 窝夫