2022-06-22
每日都好多人排队叫外卖!唔想排队就早d去啦😂-<大甲三宝>💰$28蕨饼+白玉+芋圆+水昌塞天+大甲芋头雪糕爱玉动L、蕨饼大粒、芋圆多,芋头雪糕好特别又好好食!好食到有时会单买个雪糕($5)🤣,芋头雪糕dd沙冰嘅质地,又香芋头味又香奶味,正!回头率:🍧🍧🍧🍧🍧/5幸福感:🍧🍧🍧🍧🍧/5饱肚感:🍧🍧🍧/5性价比:🍧🍧🍧🍧🍧/5不专业评分:9/10👉🏻简而精咁形容:回头最多次之选✨ 成兜野都好烟靭~大大兜,扺食💗-<抹茶仙草芋圆>💰$26姐系抹茶雪糕+红豆+仙草+芋圆~雪糕味道有抹茶、焙茶、奶茶三只拣,又或者可以选择莲子、芋泥、芦荟等等嘅配料。我就比较推介雪糕🥹三只味都试过三只都好好食,唔系太甜!!仙草唔系好水嫩𠮶d,偏向硬净、实在啲啲~(sor for 1999🤣)回头率:🍧🍧🍧🍧/5幸福感:🍧🍧🍧🍧/5饱肚感:🍧🍧🍧🍧性价比:🍧🍧🍧🍧/5不专业评分:8.5/10👉🏻简而精咁形容:雪糕好食、芋圆好多!-<紫米芦荟芋圆>💰$25成日叫大甲三宝,今次试d新野。芦荟加紫米唔系唔好食,但有d奇怪😂成碗野莫名地好结,结到好似粥咁,怪怪地🙈btw有一个云
唔想排队就早d去啦😂
性价比:🍧🍧🍧🍧🍧/5
不专业评分:9/10
<抹茶仙草芋圆>
💰$26
姐系抹茶雪糕+红豆+仙草+芋圆~
我就比较推介雪糕🥹三只味都试过三只都好好食,唔系太甜!!
回头率:🍧🍧🍧🍧/5
幸福感:🍧🍧🍧🍧/5
饱肚感:🍧🍧🍧🍧
性价比:🍧🍧🍧🍧/5
不专业评分:8.5/10
👉🏻简而精咁形容:雪糕好食、芋圆好多!
<紫米芦荟芋圆>
💰$25
成日叫大甲三宝,今次试d新野。芦荟加紫米唔系唔好食,但有d奇怪😂成碗野莫名地好结,结到好似粥咁,怪怪地🙈btw有一个云呢拿味雪糕送,但系成件事好似有啲格格不入😂
回头率:🍧🍧/5
幸福感:🍧🍧/5