2024-02-19
之前见到网上对宜间餐厅评论几好 今日特登黎试试佢 。果然性价比几高 价钱吾会太贵 份量好大 味道又好 。虽然餐厅环境比较逼 不过大部分九龙城泰国餐厅都系偏细间。建议8点半后黎食 比较小人等位。 🤫🍢串烧三拼 (猪/牛/鸡)(6串)$85串烧觉得系必叫 好多枱都有叫。肉质好又吾会烧到好干 再加埋花生酱汁 一流👍🏻👍🏻 但酱汁比较小吾够沾🥭青芒沙律 $63 青芒沙律原来比想像中好食 酸酸地又少少辣 好开胃 坚好食 又大份 觉得比平时食开嘅柚子沙律更好食⭐️🥖蒜蓉包 $27蒜蓉包都几香 又脆口 仲可以用黎沾咖哩食🍛青咖喱 (猪/牛/鸡)$ 78我地今次叫左牛 牛肉质普通 但青咖喱好食 佢系比较偏甜 我地仲特登叫白饭 好𩠌饭👍🏻🥗泰东生菜包 (猪/牛/鸡)$79佢生菜包份量系好大 猪肉碎好香带小小辣 包住生菜食又会几清爽 🥙🍝蛋包鲜虾金边粉 $76 金边粉卖相吸引 一样份量足 炒得算干身 味道正常 但不会特别惊喜。🤔
🍢串烧三拼 (猪/牛/鸡)(6串)$85
🥭青芒沙律 $63